solskinnsdag

Heihei! Idag har vi hatt enda en dag ute! :) sola skinner og været har vært fantastisk! Så det er veldig godt og endelig få komme ut å nyte det litt vi også og ikke bare sitte i vinduet å se alle andre gjør det! :D

Morsomt på tur ;)

Når vi kom tilbake så lekte vi litt på en veranda de har her på sykehuset.  Siden hun har så vondt i beina har hun ikke brukt de noe særlig på lenge. Den ene cellegiften som hun  får gir også ben smerter.. Så siden kreftene i beina er så svekket må hun ha hjelp med og komme seg noen steder.

På dager som dette lengter vi hjem og skulle ønske vi satt på altanen og barna lekte på plenen... Men så sitter vi her da..

Til slutt så vil jeg bare takke for alle gode ord som vi har fått :)<3 Det setter vi utrolig stor pris på!  Ønsker alle en fin kveld videre :)

4 kommentarer

Inger-Lise

05.05.2017 kl.21:16

Fulgte en link på fb, og havnet her inne. Dere er utrolig tøffe som er så åpne om sykdommen til lillejenta, og hva dere går igjennom <3 traff meg rett i hjertet, som mor til ei jente på samme alder. Kommer til å følge bloggen deres fast gjennom dette til lille jenta deres er frisk og i god form igjen!

Inger-Elise

05.05.2017 kl.21:56

Tusen takk <3

Beate

05.05.2017 kl.21:17

Så bra at dere kan gjøre andre ting også. Og ikke bare sitte å se ut av et vindu. ❤

Inger-Elise

05.05.2017 kl.21:56

Helt fantastisk! <3 du vet nok godt selv hvordan der er og være innesperret.. :/

Skriv en ny kommentar

Inger-Elise

Inger-Elise

2, Namsos

Inger-Elise er en blid å sprudlende frøken på 2.5 år som i mars 2017 fikk kreft diagnosen akutt lymfatisk leukemi. Vi kommer til å skrive om våre dager på godt og vondt, og håper at så mange som mulig vil følge vår reise til et friskt liv! 14 dager før Inger Elise fikk sin diagnose fikk bestemoren hennes også påvist en uhelbredelig kreft. Sammen skal vi leve et frisk liv så lenge som mulig <3

Kategorier

Arkiv

hits