hits

Tanker og følelser

Leste i dag en artikkel fra VG om en familie som hadde havnet på st. Olavs med en datter på 4 år. Artikkelen var noen år, men følelsene og frykten er det samme.  Sitter å kjenner på glede, redsel, frykt, stolthet og savn....  Ser jeg på min sønn er jeg så stolt og kry og føler jeg svever på en rosa sky! Men snur jeg meg til min datter føler jeg redsel, frykt, ubevissthet, føler meg knust.. Mest av alt vil jeg bare gråte, men holder tilbake fremfor barna.. Inger-Elise skjønner veldig mye og hun trenger ikke og bekymre seg mer en hun må...
Barseltiden skulle ikke være slik.. Vi fikk bare "slappet" av i 3 uker før vi havnet her på kreft avdelingen.. Denne følelsen og denne situasjonen unner jeg absolutt INGEN!  Ingen skal måtte sitte i en slik situasjon som dette... 
Er mye som skjer her men jeg kjenner på at jeg savner mamma veldig! Aldri før har jeg vært så fastlåst som nå. Tror ikke jeg har vært uten henne så lenge om gangen heller som dette før.. Vi tenkte egentlig at vi skulle oppover etter at vi hadde vært hos legen med Inger-Elise, tenkte egentlig og få timen byttet men siden det var veldig viktig at vi fant ut noe om disse knærne så tenkte vi og dra etterpå... Mamma hadde bursdag helgen før, men siden hun nettopp hadde fått vite at hun hadde kreft og verdiene hennes ikke var noe bra og hun var ganske slapp og sliten, så ville hun vente..  Tenker mye på at Erik-André har enda ikke fått hilst på bestemoren og bestefaren sin.. Til vanlig ville vi ha vært der for lenge siden. Kanskje flere ganger også..
Jeg har to små søsken som jeg føler veldig på at jeg skulle ha fått sett igjen. De er snart 14 og 16 år og jeg kan ikke sette meg inn i hvordan de har det. Tenk og få beskjed om at Mamman din har en uhelbredelig kreft og at hun kommer til og dø av den. Vil tro de sitter igjen med den tanken som de aller fleste gjør: kreft=død..  Også som om ikke det var nok, så får tante og onkel barnet deres kreft..  Hva er oddsen for at to familiemedlemmer såå nærmed hverandre får kreft!!? Jævlig dårlig odds..
På sykdommen til Inger-Elise er det gode prognoser, men det er uansett noen prosenter der det ikke går bra.. Med den uflaksen vi har hatt så skal jeg ikke pakke det fint inn å legge tanken i skapet om at det er dager der jeg er redd jeg mister to av mine nærmeste... Blir redd og sint..  Dette går selvfølgelig utover gubben som prøver så godt han kan å være tilstede og gjøre det rette i en slik situasjon.. Vi blir mildt sakt kjent med hverandre på en ny måte, tillomed kjent med oss selv på en annen måte.  En ting er sikkert og visst at når man føder så har man krefter man ikke viste man hadde, men kroppen har jammen litt av ett lager av energi og mot.. Føles som om kroppen går på autopilot.. En reservetank som ikke går tom.

Siden vi er ganske åpen om dette så tror jeg at mange har fått seg en reality check.. Virkelig tenkt over hva de har i livet sitt, både familie og venner og jeg håper de lærer seg og ta vare på hverandre og inkluderer alle.. For du vet aldri hvor lenge du har noen her.. Ta vare på hverandre og vær gode med hverandre!

Men når det er sakt så har Inger-Elise en fin morgen!  Hun hører på plystre på deg av Marcus og Martinus og synger med ;)

Skulle egentlig ta blodprøver kl 10. Men de kom nå og sa at de måtte ta de tidligere da de kanskje gir ny cellegift idag. Denne har bare 20 min pluss en sprøyte i låret så kan vi egentlig dra så jeg har et håp om at vi får dra hjem etterpå!! Speeeeent!!!! :D egentlig skulle vi vært hjemme i 14 dager nå, men siden høydosen dro ut i tid så ble alt forskjøvet og vår 14 dagers "fri uke" er borte. Etter planen skal det være ny høydose neste uke.. Men vi får se.

 

9 kommentarer

08.05.2017 kl.09:25

❤️

sølvi

08.05.2017 kl.09:42

Sender varme tanker til dere alle.

Susi

08.05.2017 kl.12:34

Tenke på dåkk

Greta Valla

08.05.2017 kl.13:09

Sterkt å les det du skriv. Flott at du del det med oss. Kryss fengran før ditt lille gull og før mor de. Klæm tæl dokk alle ❤

Inger-Elise

10.05.2017 kl.00:03

Tusen takk <3

Nina Holm

09.05.2017 kl.00:39

Tenker på dere og tenner lys. Håper og tror på at alt skal gå bra❤

Inger-Elise

14.05.2017 kl.22:31

Nina Holm: takk for det <3

Nina Holm

09.05.2017 kl.00:41

Tenker på dere og tenner lys. Håper og tror på at alt skal gå bra❤ varm energiklem fra Molde

Inger-Elise

10.05.2017 kl.00:02

Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Inger-Elise

Inger-Elise

3, Namsos

Inger-Elise er en blid å sprudlende frøken på snart 3år som i mars 2017 fikk kreft diagnosen akutt lymfatisk leukemi. Vi kommer til å skrive om våre dager på godt og vondt, og håper at så mange som mulig vil følge vår reise til et friskt liv! 14 dager før Inger Elise fikk sin diagnose fikk bestemoren hennes også påvist en uhelbredelig kreft. Sammen skal vi leve et frisk liv så lenge som mulig <3

Kategorier

Arkiv