Dragen i magen

Siden Ole er sammen med Inger-Elise så kommer det en liten oppdatering fra hans side :)

Dagen idag :

Våknet opp til at hun fremdeles hadde vondt i magen, så ble det tatt blodprøver og undersøkt og kjent på magen av lege. Etter en stund ble det først en ultralyd undersøkelse av magen, og etter det en røntgenundersøkelse. Røntgen så normal ut , men på ultralyd fant de litt veske i buken, noe jeg har forstått KAN være normalt, men kan også være ugunstig. Så de besluttet å se det an litt og valgte idag å tro at hun er betent i tarmene så hun får noe mot syre i magen. Og samtidig mens de venter på svar om det er noe bakterier/ virus ulumskheter ble hun satt på et par sorter antibiotika . Svarene på de fleste blodprøvene var greie, men noen av svarene kommer ikke før imorgen.

Inger-Elise selv har vært veldig trøtt og sovet i hele dag nesten. Med unntak av at hun innimellom våkner og ber om litt vann, hun drikker lite så har blitt satt på intravenøs veske. Mat har hun ikke fått i seg. Smerter i magen får hun smertestillende mot og det får hun stort sett hele tiden..

Far føler seg rimelig ubrukelig oppe i alt dette, ingen klare svar å få av leger, ingenting jeg kan gjøre for at hun skal bli kvikkere, ingenting jeg kan gjøre med smertene annet enn å holde hun i hånda å si at snaaart blir det bedre når medisinene får virke litt til, ofte blir hun litt oppgitt over all ventingen, både på sykepleiere , leger og at medisinen (smertestillende) skal virke .

Det er ganske tydelig at hun ikke har det så bra siden hun siden lørdagskveld ikke har fåttfram et eneste smil om munnen uansett hva jeg gjør. Så det er vel ikke så lett å være liten og ha vondt, være usikker og kanskje tilogmed redd innimelom. I tilegg til dette så gir hun utrykk for at det er kjedelig å bare ligge på sykehuset, og det i seg selv er ikke noe morro lengre, siden vi har vært her nesten sammenhengende siden diagnosen ble stillt, med unntak av noen fåå dager hjemme , som vi forøvrig har utnyttet og kost oss masse med. Men så er det nå slik da at man må jo gjøre det beste for at hun skal bli frisk og slippe så mye plager og bivirkninger som mulig underveis i behandlingen. Men med en slik diagnose blir det nok desverre ikke siste gangen man må dra på et sykehusopphold som ikke var planlagt på forhånd, da kroppen hennes er under en ekstrem belastning.

Jeg må si jeg har vanskelig for å forstå all den elendigheten hun har vært igjennom, utrolig hvor mye dritt hun må gjennomgå for at det skal bli bedre... så hun er rett og slett "beintøff" når hun kommer seg igjennom dag på dag med slike påkjenninger på kroppen. Nå skal det jo sies at ikke alle dagene er like med tanke på bivirkninger og smerter, men det er ikke noen spøk å være Inger-Elise , og heller ikke foreldre og andre pårørende oppe i alt.

Tenke på Nina som sitter i Namsos og grubler.. det er ingen lett jobb vi har fått. Det å holde hodet "over vannet" i en slik situasjon som foreldre når barnet er så sykt er noe Nina imponerer meg veldig med. Jeg må kunne si jeg noen ganger blir imponert over at jeg selv også klarer å holde ut gjennom alt. Jeg tror mye ligger i det at vi har hverandre og prøver innimellom alt å ta vare på hverandre også som et par.

Jeg er spent på morgendagen hvordan form hun da er i, om medisinene virker eller om det er noe annet som plager hun, samt svar på prøvene.

Stakkars Inger-Elise finner ikke helt en liggestilling som ikke gjør så vondt nå, så må avslutte skrivingen og heller prøve å nyte en lydbok av klatremus og co sammen med hun for å få henne til å drømme seg bort litt og ikke tenke så mye på at ting er vondt, for snaaart, snart kommer legene med mer smertestillende for kvelden....

Peace out

6 kommentarer

Maria

15.05.2017 kl.22:03

Kjenner ingen som er så sterke som dere! Tankene er hos dere ❤️

Inger-Elise

15.05.2017 kl.22:06

Maria: <3

15.05.2017 kl.22:16

Dere er fornuftig opp all elendigheten, jeg er så stolt over dere når jeg leser denne bloggen.❤ Å at dere ikke glemmer dere selv oppi alt❤ Dere er sterke og det er den lille jenta Inger - Elise også❤

Inger-Elise

15.05.2017 kl.23:08

Anonym: tusen takk <3

Nina Holm

16.05.2017 kl.01:14

Ønsker dere alt godt - håper det blir bedre for Inger-Elise i natt⚘Fint å ha hverandre i denne tøffe tiden. Sender dere masse omtanke og en god styrkeklem fra Molde⚘❤

Inger-Elise

16.05.2017 kl.09:14

Nina Holm: tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Inger-Elise

Inger-Elise

2, Namsos

Inger-Elise er en blid å sprudlende frøken på 2.5 år som i mars 2017 fikk kreft diagnosen akutt lymfatisk leukemi. Vi kommer til å skrive om våre dager på godt og vondt, og håper at så mange som mulig vil følge vår reise til et friskt liv! 14 dager før Inger Elise fikk sin diagnose fikk bestemoren hennes også påvist en uhelbredelig kreft. Sammen skal vi leve et frisk liv så lenge som mulig <3

Kategorier

Arkiv

hits