Hipp hurra 🇳

Det kom opp på News feeden min på Facebook et bilde som ble tatt før 1år siden, bildet var riktignok av Inger-Elise som var fornøyd med en is!

Sitter og kjenner på den ubevisstheten vi har i år. I går var jeg sikker på at vi skulle miste henne i nærmeste fremtid da de ikke ville svare om hun kunne dø.. I dag ser ting foreløpig greit ut, men dette snur fortere en vinden..

Her ligger pappaen og frøkena og sover enda. (Inger -Elise var våken kl 4...)

Fikk frokost på sengen av nattevakten :) Bare jeg som har spist men godt var det.

Sitter å ser over til Barn 4 og der har isolasjonen blitt opphevet etter en måned stengt. Vil tro det var fantastisk å få komme ut i gangene igjen! Gleder oss til vi skal flyttes tilbake og kan se og snakke med folk ;)

Hørte rykter om at det skulle bli litt kake på oss også idag :)

Håper iallfall på en rolig og fin dag til oss også får alle dere der ute ha en fantastisk fin 17.mai og spis en is for Inger-Elise <3

2 kommentarer

17.05.2017 kl.21:01

Så fint at det ser bedre ut❤ Jeg ønsker dere en fin 17 mai feiring også, selv om det er som det er. Tenker på dere❤🇳🇴

Inger-Elise

18.05.2017 kl.03:43

Anonym: <3<3

Skriv en ny kommentar

Inger-Elise

Inger-Elise

2, Namsos

Inger-Elise er en blid å sprudlende frøken på 2.5 år som i mars 2017 fikk kreft diagnosen akutt lymfatisk leukemi. Vi kommer til å skrive om våre dager på godt og vondt, og håper at så mange som mulig vil følge vår reise til et friskt liv! 14 dager før Inger Elise fikk sin diagnose fikk bestemoren hennes også påvist en uhelbredelig kreft. Sammen skal vi leve et frisk liv så lenge som mulig <3

Kategorier

Arkiv

hits