Kjedelige dager

Idag som alle andre isolat dager har det skjedd veldig lite egentlig. Hun er nærmest lenket til sengen.. Hun har fremdeles vondt i magen hvis hun rører på seg.

Jeg og Ole prøvde oss på en natt på hotell etter anbefaling fra de på intensiven. De sitter uansett inne på rommet sammen med oss så de passer på henne når vi ikke er der. Vi prøvde og kobble av med et glass vin på hotellet og det var veldig godt å se andre folk. Kl hall 4 ringer de og sier at jeg må komme fordi at hun er våken. Det er jo selvfølgelig greit så jeg kommer og får beskjed fra Sjefen selv om at jeg må ligge sammen med henne. <3

Morgenen kommer omsider og det skal taes blodprøver.. For at de skal ta blodprøver må de være helt sterile og det er veldig strenge rutiner for dette for ingen vill at det skal komme bakterier inn til blodet. Men denne sykepleieren tar garantert IKKE blodprøver hverdag... For hun klarte IKKE å holde hanskene sterile.... I alt hun kunne komme borti så tok hun på Pelle! PELLE folkens... Han er den minst sterile tingen på rommet her... Jeg kjenner jeg koker over.. Denne dama går meg på nervene!

Nei det er jammen ikke alle man kommer overens med og hun her er en av de jeg ikke liker!! Sånne ting er man bare ikke sløv på!

Og i kveld så gikk vi oss en tur igjen etter anbefaling fra sykepleier. Hun sykepleieren her har barn selv og får god kontakt med Inger Elise og vet hvordan hun skal snakke med henne osv. Så vi føles oss veldig trygg på å dra ut en tur! Og det var jo så fint vær så det var herlig! Vi gikk på Egon og spiste oss en litt bedre middag ;)

For en kjekking sier jeg bare <3<3

Det skjedde også noe ekkelt i kveld og det var at de pumpene de bruker for å få inn veske osv har "fjusket". Pumpene skal gi alarm når det er luft i slangene men Ole oppdaget en luftboble under pumpen som da har gått gjennom uten at den har salt fra. Vi sier selvfølgelig ifra om dette og hun skyller gjennom slangene før hun kobler på igjen. Men når hun gjør det så ser vi at nesten halve settet bare er luft!!!! Det er jo kjempe skummelt!!! Får man for mye luft i blodet så kan det være dødelig! Men takk og pris for at det gikk bra! Og hun skulle heldigvis skrive avvik på dette.

Men nå sover prinsessen søtt og vi ønsker alle ei god natt! <3

4 kommentarer

20.05.2017 kl.22:13

Dere får prøvd dere forstår jeg😳 Tenker på dere ❤ Bra at dere sier fra ikke alle som Kansje tørr å gjøre det.. Flikne dere er oppi det hele❤

22.05.2017 kl.01:28

Har dere lillegutt sammen med dere på sykehuset også? Er full i beundring over hvordan dere virker å takle dette, men hvis dere i tillegg har ham der og har fullt ansvar for så er dere overmennesker altså <3

Inger-Elise

22.05.2017 kl.02:57

Anonym: Han stakkars har vært med fra dag 1, untatt denne gangen da jeg fikk beskjed om at hun var dårligere og slappere enn det hun var og tenkte at det ville bli mye styr for henne om han kom så heldigvis har han en snill onkel og tante som har passet han :)

Nina Holm

22.05.2017 kl.17:52

Litt av en døgnjobb - klart dere må ut å trekke frisk luft - prøv å koble av og hente inn ny energi .

Håper alt blir bedre for Inger -Elise og Heidi ❤❤

Skriv en ny kommentar

Inger-Elise

Inger-Elise

2, Namsos

Inger-Elise er en blid å sprudlende frøken på 2.5 år som i mars 2017 fikk kreft diagnosen akutt lymfatisk leukemi. Vi kommer til å skrive om våre dager på godt og vondt, og håper at så mange som mulig vil følge vår reise til et friskt liv! 14 dager før Inger Elise fikk sin diagnose fikk bestemoren hennes også påvist en uhelbredelig kreft. Sammen skal vi leve et frisk liv så lenge som mulig <3

Kategorier

Arkiv

hits