Far sine tanker...

Forrige innlegg ble slettet da jeg føler far trenger ett innlegg der han får skrevet hva han føler og tenker på!!

Inger-Elise har gode dager og det får oss foreldre til å slappe av og la tankene komme til!

Fra far sine tanker....

Da ha man satt kveldens dose med gift i kroppen på stakkars lillejenta, imens nattamusikken spille så vakre toner å ho søv så søtt, langt inni drømmeland å drømme om kosedyr og trivelige ting. Man bli aldri vant til å gjør nå sånt på si ega datter ❤ man har læst sæ opp på alle bivirkningan å veit ka stoffet gjør med en så liten å søt kropp, men man veit at alternativet e så grenseløst my værre.

Hjølpes mæ for en tortur det kan vær å værra foreldra nångang. Tenk over d neste gang du kvia dæ for å Feks gi barne dett tran eller penicillin å du sunns det e forferdelig å sjå dæm skrik til... Prøv å forestill dæ smertehylan oppe på barn 4 st olavs. Der har ongan d vondt, dæm e trøstesløs, redd og usikker. Dæmmers egne foreldra må tviholde dæm for at dæm ansatte ska klare å gjør jobben sin nångang. Blikkan man da fra si ega datter som stole på at du ska beskytte ho mot alt vondt i verdn e helt forjævlig, for no e det du som står der å lar dæm får holde på, du ser det e vondt ott ho, men du e sjøl tvinga sjøl t å hold, sei d går bra, at det e for at ho ska bli frisk... All gnist forsvinn i hjerte dett der å da, det bli kaldt og du bi kvalm av hele situasjon, fysisk dårlig rettogslett. Det stikk i dæ å på samme måte som dæm stikk ho mens ho hyle og du må hold ho fast.

Man ønske det ska ta slutt snart, og det gjør jo det tilslutt etter nån lange minutt med hyling, og så sakte men sikkert må man trøste og bygge tilliten opp, få tankan hennes og dine på andre ting fort.. Når kvelden senke sæ å man prøve å søv, kjæm man på at det fremdeles e to og et halvt år Igjen av behandlinga om alt går etter planen..

Idag va en bra dag, ho satt my opp i senga si, vi hadd besøk og ho følt sæ kvikkar. My kvikkar enj når vi kom forrige søndag æ å ho i ambulansen. Ho vart etterkvært fløtta t intensiven og her har vi vært sia, med ledningor for å føll med hjerterytme,pust og altmulig. Pluss alle slangan for å fylle kroppen med næring, veske og for å få retta opp i ubalansen av elektrolytter i kroppen, morfin for smertan og en hel drøss med medikamenter, blodoverføring mått ho å ha i iløpet av tia her.

Idag har ho bære to slanga kobla på sæ. Ho har meir matlyst endelig og ho e blid, smile å e sæ sjøl igjen innimellom sjøl om ho brått kan bli lei sæ å redd, ikke rart sia ho ha opplevd så mye fælt.

Ho villa plutselig prøve å stå idag sa ho t mæ utav det blå.. Æ vart glad, ho ha ikke vørri nå på fotan på veldig mange daga, kun i seng. Så æ hjølpa ho og holdt godt i ho, ho fikk tatt et skritt og æ såg verkeli gleden i ansiktet hennes, det va så godt å sjå å ho va glad å veldig oppspillt å sa : "klart det pappa, æ Klare det joo!" det va et utruli fint øyeblikk som virkelig gjor mæ glad og varm inni mæ.

Men så, tok ho tre skritt til og brakk ihop i hendern mine, å æ trur det va vondt til ho på fleire måta, ho skreik på en sånn måte at æ tydelig hørt korr skuffa å lei sæ ho vart for at ho ikke klart meir enn de skrittan.. Det gjor vondt å sjå.. Stakkars lillejenta mi ❤

No e det kveld og ho vokna å småredd og usikker innimellom..

Man bli slitn som forelder av å hatt det sånn i over to mnd. Umenneskelige nedtura og pittesmå opptura som de eneste lysglimt man klamre sæ fast til for å prøve å holde motet oppe og komme sæ igjennom den her tia.

Ha kjøpt oss ei blokk der det står gode ord for hver dag og her er dagens ord

16 kommentarer

22.05.2017 kl.22:06

❤️

Inger-Elise

22.05.2017 kl.22:31

Anonym: <3

22.05.2017 kl.22:09

Uff forstår situasjon dere er i❤Bygge tillit og rive den, og bygge på nytt❤ Det må være forvirrende både til dere og Inger - Elise ❤ men når hun blir bedre så forstår hun nok hvorfor det måtte være sånn❤ Tenker på dere❤

Inger-Elise

22.05.2017 kl.22:32

Anonym: <3<3

sølvi

22.05.2017 kl.22:11

Ei vakker prinsessa. Ønska dokker all hell og lykke for fremtiden. Sender gode klemma te lessjeintå.

Inger-Elise

22.05.2017 kl.22:33

sølvi: takk før det <3

22.05.2017 kl.22:26

Dåkker e de sterkaste foreldran e ha sett. Det knus hjerte mitt før kvar dag som går, å tenka på at dåkker har lang tid igjen med behandlinge. Ønska dåkker alle lykke til å e håpa ho bare får bedre å bedre daga... ❤

Inger-Elise

22.05.2017 kl.22:34

Anonym: Takk før gode ord <3<3

Maren

23.05.2017 kl.00:12

Så godt å læs at Inger-Elise føle seg i litt bedre form 💜 Eg kjeinne dåkk ikke men ha fulgt med på bloggen å kvardan dåkkers etter lissjeinta dåkkers vart dårli. Det e sterkt å lessa korr my dåkk e igjennom, livet e så urettferdig! Manj veit så lite om sånne situasjona når manj itj ha vørri oppi det sjøl, men syns d e bra at nån belyse koss d e. Det får ein te å tænk over ting å at manj sætt meir pris på ting manj kanskje tar litt for gitt.. Må bære sei at dåkk e to sterke, døktie å flotte foreldra💜 Inger-Elise e heldig som har ei så go mamma å pappa som står som nån bauta å gir ho så my trygghet oppi ailt d utrygge, vonde å skumle som har oppstått. Eg kanj bære forestill meg denj hjølpesløsheta å usikkerheta dåkk som foreldra må kjeinn i ein sånn situasjon. Eg e mamma sjøl å veit korr ailt godt manj ønske ferr sine små - så det å havn oppi ein sånn situasjon må tær så frøkteli på aill mulig måta. Men læll så står dåkk så godt samla å klara å sjå så my positivt i små ting i kvardan - å det e kjæmpebra at dåkk jær, både ferr dåkk å Inger-Elise 💜 Må å sei at jeinta dåkkers e ei sterk å kjæmpeflink jeint, denj her kampen klara ho 💜 Eg ønske dåkk ailt godt å masse lykke te videre å håpa så inderli at ting snart bli bedre å bedre ferr Inger-Elise💜

Inger-Elise

23.05.2017 kl.21:57

Maren: tusen takk for gode ord <3 ja det her ska ho klar ??

23.05.2017 kl.05:49

Det riv i hjertet mett, også et mamma hjerte, når æ les det dokk og lissjenta dokkers går gjennom. Å sjå ungin sin ha d vondt e helt frøktelig. Takk for at dokk deli med oss og ønski lissjenta dokkers god bedring ❤ Grete

Inger-Elise

23.05.2017 kl.21:57

Anonym: <3

23.05.2017 kl.09:08

Vondt å lese. Heldigvis noen gode stunder. Synes dere er sterke, men styrken har sin pris. Masse masse lykke til videre. Vi er mange som er med dere <3 Tilliten er der, det føles bare som et uendelig svik når man ser i de vakre øynene.

Inger-Elise

23.05.2017 kl.21:58

Anonym: <3

23.05.2017 kl.22:37

Hei. Vi har ondt i oss fer æt vi itj har følgt godt nok me i Inger-Elises sykdomsforløp. Mæn ut fra d sånn har skrevi, så ser vi dåkk jør ein fantastisk jobb, å æt ho Inger-Elise e trøgg på begge sine foreldre. D e ei tapper jeint dåkk har. Skjønne godt æt d e tøft å værra forelder i sånne situasjoner, mæn vi e imponert både over Inger-Elise å dåkkers innsats. Vi både føle med dåkk å følge med dåkk å ønske dåkk all mulig lykke t videre.

Ting tar tid, å utøve utruli my tålmodighet.

Inger-Elise

24.05.2017 kl.09:44

Anonym: takk <3

Skriv en ny kommentar

Inger-Elise

Inger-Elise

2, Namsos

Inger-Elise er en blid å sprudlende frøken på 2.5 år som i mars 2017 fikk kreft diagnosen akutt lymfatisk leukemi. Vi kommer til å skrive om våre dager på godt og vondt, og håper at så mange som mulig vil følge vår reise til et friskt liv! 14 dager før Inger Elise fikk sin diagnose fikk bestemoren hennes også påvist en uhelbredelig kreft. Sammen skal vi leve et frisk liv så lenge som mulig <3

Kategorier

Arkiv

hits