Endring i planene i positiv rettning

I går kveld så snakket vi med sykepleierne om hvordan vi skulle få satt inn veneflon og vi ville ha henne i narkose da de ikke finner noen årer og dopet funker ikke noe særlig bra når de skal ta blodprøver... Da må vi ned på barn 1 intensiv men denne vakten som var der mente de hadde ikke kapasitet til det enda de sa at det ikke var noe problem tidligere.. jaja tenker vi... blir jo en koselig dag!

Morgenen startet gry tidlig med at Inger Elise hadde planer om å stå opp hall 5.. Zzz... Men da sa jeg at hun fikk versegod å legge seg ned igjen, hun sovnet etter ett lite utbrudd.. våknet hall 7 da jeg viste at de skulle komme å sette på Embla plaster for det ble satt inn veneflon kl 8. Men kl ble 9 før de kom og skulle prøve.

I mens vi ventet på de så satte Inger Elise på den "stoore" altanen vi har og koste seg i sola med potetgull skruer og kuli til frokost ;)

Som vi har prøvd og sakt så fant de ikke noen blodårer og sette inn veneflonen i. Hun hyler og vrir seg så de får såvidt sett på henne. Så de finner ut at de skal ringe ned for å prøve å se om de kan få henne i narkose. Det var ingen problem men hun ha måtte fastet i 6 t først.. og det har hun altså ikke gjort! Litt håpløst at de ikke tenkte på det i går for hun går jo på sondemat kontinuerlig så den skrudde vi av kl 9, så hun måtte vente til kl 15.00. Helvette.. Hun spør jo etter mat, å det er lenge siden sist også må vi si nei!? .. Men vi har lite med alternativer og denne veneflonen inn før kl 15.00 da de som skal sette stoffet går hjem og det er helligdag i morgen og denne hun ta for å få ny høydose!

De går ut og vi skal vente til kl 15. Men så kommer de inn igjen en halvtime etterpå og sier at nå har de lagt en ny plan! Siden det er helligdag i morgen får de ikke svar før fredag uansett, så de kan like så greit sette inn veneflonen på fredags morgenen så hun slipper og faste så lenge.

Tjoho!!

Så vi ble koblet av og fikk gå ut! :D Å det var kjempe stas!! Vi kjøpte oss et brød og dro å matet fuglene. Suuuper dag ! <3

Dagens ord

2 kommentarer

Tante Tone

24.05.2017 kl.19:45

Digge smile og tommeln 💖

😉👍🏼

25.05.2017 kl.02:00

Fantastisk bra❤

Skriv en ny kommentar

Inger-Elise

Inger-Elise

2, Namsos

Inger-Elise er en blid å sprudlende frøken på 2.5 år som i mars 2017 fikk kreft diagnosen akutt lymfatisk leukemi. Vi kommer til å skrive om våre dager på godt og vondt, og håper at så mange som mulig vil følge vår reise til et friskt liv! 14 dager før Inger Elise fikk sin diagnose fikk bestemoren hennes også påvist en uhelbredelig kreft. Sammen skal vi leve et frisk liv så lenge som mulig <3

Kategorier

Arkiv

hits