Namsos leverer

Idag har vi testet ut den nye sandkassen som vi har fått fra Byggmakker avd Kolvereid, Tuuusen takk! :D Prinsessen var super fornøyd! Endelig noe og gjøre for henne ute. :)

Inger Elise sitter inne mens mor satt og nøt hver en solstråle helt til jeg plutselig hører : Æ VIL IKKE SPYYYY!!! Spratt opp og hentet spy posen. Før jeg rakk det så hadde sonden kommet ut.. Ahh... jaja da får vi se hva Namsos klarer og by på. Ole ringer legevakten og der sier de at det er ikke sikkert at de kan, kommer helt Ann på hvem som er på jobb..

Hm, javell! Etterhvert får vi beskjed om at vi kunne komme om litt . Da vi kom hadde de ikke hørt om at vi skulle komme og såg egentlig bare domt på oss.. så sier jeg at vi har ringt og vi skulle komme! Det måtte hun sjekke.. Etter litt så kom anestesilegen og sa at vi måtte sette på Embla for de måtte sette nål i veneporten.. ehm javell sier jeg. Men skjønte ikke helt hvorfor? Jo de skulle gi henne noe beroligende.. samme som alltid og den funker ikke slik de vil, hun er like hysterisk om ikke litt mere da hun merker at hun blir svimmel og synes det er ekkelt. Janei da kunne de legge henne i lett narkose. Ja om de bare brukte en maske da? Neida de måtte sette inn nål ja. Nei må da kan sette ned sonden uten og gi noe dop!? Neida måtte ikke det men kunne ha narkosen i bakhånd.

Han pakket opp pakken vi hadde med med sonden i og alt han trengte. Gikk ut fra at dette kunne han så jeg snakket med Inger Elise og prøvde og roe henne litt ned. Så spurte han om vi bare skulle sette i gang, og det er jo ingenting og vente med så den ble satt inn på under 10 sec.. MEN stakkars mannen hadde glemt å fylle sonden med vann så han fikk ikke ut snellen som var inni... helvette tenkte jeg.. må den opp nå da?? Neida etter litt mye bal og når han fikk brukt hjernekapasiteten sin litt fant han ut at han måtte holde for det ene hullet så ikke vannet rant ut der så ble det omsider vann inni sonden og han fikk dradd ut snellen.. ;) litt komisk men vi slapp iallfall å kjøre til Levanger.

Vi feiret flink jente med og kjøpe med oss en tricolor og Elsa paraply hjem :)

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Gode minner slites aldri ut.

2 kommentarer

08.06.2017 kl.00:57

Så bra at det ikke ble mye problemer. Ser på bildene at hun koser seg godt ❤Det er så flott å se❤ Tenker på dere❤

Inger-Elise

09.06.2017 kl.20:35

Anonym: ja det er rett og slett helt fantastisk og se at hun koser seg <3

Skriv en ny kommentar

Inger-Elise

Inger-Elise

2, Namsos

Inger-Elise er en blid å sprudlende frøken på 2.5 år som i mars 2017 fikk kreft diagnosen akutt lymfatisk leukemi. Vi kommer til å skrive om våre dager på godt og vondt, og håper at så mange som mulig vil følge vår reise til et friskt liv! 14 dager før Inger Elise fikk sin diagnose fikk bestemoren hennes også påvist en uhelbredelig kreft. Sammen skal vi leve et frisk liv så lenge som mulig <3

Kategorier

Arkiv

hits