Sommerfest 🌸

Det var veldig godt og komme til barn 4 igjen og ikke være isolert lengre. Vi kunne leke å prate med folk som vanlig. Noe som var herlig!

Idag har det også vært sommerfest på St.Olavs. Heldige oss som får lov til og delta på dette! :D Her var det hest, geit, kanin, klovner, sirkus akrobat, konsert, ansiktsmaling og mat.

Inger Elise tok seg en ride tur på hesten. Noe hun syntes var kjempe morsomt! Hun syntes det var spesielt morsomt da hesten luktet henne på skoen og trodde at han også ville ha blinke sko :)

Sirkus akrobaten lekte med flammer og slike pinner med tråd.. 🙈 (vet ikke hva det heter) Men Inger Elise kunne fortelle oss at hun kunne faktisk slik hun også! Så hun fikk prøve noen pinner med et fat på etter oppvisningen. Dette falt i god jord til henne og hun syntes det var ganske kult!

Hun fikk ansiktsmaling og ble en liten harepus 😍❤

Når vi skulle sette sprøyten idag så fikk hun dop som hun blir svimmel og litt "full" av og da var klovnene der for og prøve å distrahere henne da hun overhode ikke liker og bli svimmel. Vi hadde ikke særlig god erfaring av slik distrahering etter at vi var i Levanger det Mikke mus sto å hoyet over henne.. Men disse klovnene kan virkelig jobben sin! De blåste såpe bobbler og var veldig morsom og holdt en lav stemme og tok ikke hele rommet! All ære og takknemlighet til sykehusklovnene!!

Nå er vi hjemme igjen og blir her noen dager før vi reiser tilbake for ny høydose og benmargsprøve!!!!! Spennende!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Det fins veikryss.

Det fins snuplasser.

Det fins veivalg.

2 kommentarer

13.06.2017 kl.21:55

Så morsomt at det er underholdning på sykehuset. Hun ble en søt harepus❤ Flotte foreldre dere er❤ Tenker på dere❤

Inger-Elise

13.06.2017 kl.22:53

Anonym: tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Inger-Elise

Inger-Elise

2, Namsos

Inger-Elise er en blid å sprudlende frøken på 2.5 år som i mars 2017 fikk kreft diagnosen akutt lymfatisk leukemi. Vi kommer til å skrive om våre dager på godt og vondt, og håper at så mange som mulig vil følge vår reise til et friskt liv! 14 dager før Inger Elise fikk sin diagnose fikk bestemoren hennes også påvist en uhelbredelig kreft. Sammen skal vi leve et frisk liv så lenge som mulig <3

Kategorier

Arkiv

hits