hits

Ny høydose

Da er vi kommet tilbake til St.Olavs, koblet på og klar for ny høydose. Inger-Elise blir satt på veske en dag i forveien så utskillingen er godt i gang før hun får cellegiften. I morgen er det narkose og cellegift i ryggen samt benmargsprøve. Selv om benmargsprøvene har vært supre tidligere og de forventer ikke og finne noe spesielt så er vi ekstremt spente!

Inger-Elise har de siste dagene hatt en så fantastisk fin form! Hun har vært så si seg selv humør messig, både på godt og vondt 🙈 kveldstrassen er tilbake der vi slapp.. ikke fult så kult, men det viser bare at hun er i form nok til å si fra.

Kveldsstell er ikke bare å pusse tennene lengere. Nå skal det serveres 4 forskjellige kveldsretter, tannpuss, munnstell med svamper og saltvann, bleie skift med hansker, munnbind, veiing av bleie og stix for og sjekke pH. Og etter at vi har pusset og klar for natta så kommer hun på noe annet hun vil spise..

Som far sa:

"Tøffasta som e ready to kick some cancer ass! ❤"

 

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Hver ny dag er fullpakket med muligheter.

2 kommentarer

19.06.2017 kl.20:02

Håper alt går som planlagt. Det er så bra at hun er i form nå som dette er en veldig tøft behandling for kroppen. Humøret har absolutt alt å si. Tenker på dere❤ Håper det går bra med din mor❤

Inger-Elise

19.06.2017 kl.20:22

Anonym: ja det er supert at formen er på topp :D <3

Skriv en ny kommentar

Inger-Elise

Inger-Elise

3, Namsos

Inger-Elise er en blid å sprudlende frøken på snart 3år som i mars 2017 fikk kreft diagnosen akutt lymfatisk leukemi. Vi kommer til å skrive om våre dager på godt og vondt, og håper at så mange som mulig vil følge vår reise til et friskt liv! 14 dager før Inger Elise fikk sin diagnose fikk bestemoren hennes også påvist en uhelbredelig kreft. Sammen skal vi leve et frisk liv så lenge som mulig <3

Kategorier

Arkiv