hits

Rørpost og supre pleiere

Helt OK dager på sykehuset. Inger-Elise spiser fremdeles ikke så mye men mer og mer for hver dag :)

Formen er stigende og på mandag blir det ny sprøyte i låret.

Om dagene så kobler vi av så hun får være trådløs så vi kan gå mere ut og gjøre litt mere av det vi vil. Det synes alle sammen er kjempe stas :) I går var vi ute og lekte på lekeplassen og det har ikke Inger Elise gjort på veldig veldig lenge! Så dette var sikkelig stas for henne.

Nå ligger Inger-Elise og Erik på gulvet å leker med en pleier :D Det er fantastisk at de tar seg tid til lek og moro og ikke bare er med på det som er vondt og ekkelt.. Thumps up ;)

Her om dagen sendte vi faktisk rørpost til bestemor. Inger-Elise var med og pakket og sendte den i rørposten :D Å jeg skal si dere at det var ei som var suuuper glad! Og ei bestemor som ble sikkelig overrasket ;)

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Tenk om verden kunne fylles opp med kjærlighet.

Tenk om det begynte med deg.

2 kommentarer

25.06.2017 kl.17:10

Fine ord, og alt går i positiv retning. Er så glad på deres vegne. Håper det går bra med din mamma også. ❤ Tenker på dere❤

Nina Holm

26.06.2017 kl.23:49

Gledelig lesing, Nina 😊 Håper så inderlig det går bra med din mor Heidi også❤

Ta godt vare på hverandre som kjærester også ⚘⚘

Stor klem og masse styrke og energi sendes fra Molde🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞

Skriv en ny kommentar

Inger-Elise

Inger-Elise

3, Namsos

Inger-Elise er en blid å sprudlende frøken på snart 3år som i mars 2017 fikk kreft diagnosen akutt lymfatisk leukemi. Vi kommer til å skrive om våre dager på godt og vondt, og håper at så mange som mulig vil følge vår reise til et friskt liv! 14 dager før Inger Elise fikk sin diagnose fikk bestemoren hennes også påvist en uhelbredelig kreft. Sammen skal vi leve et frisk liv så lenge som mulig <3

Kategorier

Arkiv