hits

Dårlig humør men positiv til ny Kasper medisin

Da var vi kommet til Trondheim igjen for en liten dose Kasper medisin. Uken har vært litt slapp og lite har skjedd da Inger-Elise ikke har vært noe særlig i form. Hun begynte på noen piller på mandagen der hun kan bli deprimert å få humørsvingninger og dette har vi merket. Hatt litt vondt i magen men vi har fått ned mer sondemat enn hva vi har fått på lenge.

Men tross alt så har både farfar og bestemor vært på besøk til oss og det har vært kjempe koselig!

Stoppet på Levanger og spiste litt mat og der var det jo kjempe sol og sommer og Inger-Elise dyppet foten i vannet mens vi satte der, føltes som en mini ferie!! :D

Da vi kom hit så ble det satt på Embla siden vi hadde glemt det. Når nålen skulle settes inn så var det bare jeg og Inger-Elise og det gikk strålende! Hun hylte nesten ikke i det hele tatt!! Vi sitter i stuen og tror vi begge sover søtt ;)

 

Beklager at det er så lite innlegg fortiden men lite og skrive om siden hun ikke er i 100% humør og alt går helt greit :)

2 kommentarer

09.07.2017 kl.23:40

God bedring til lillemor Håper det blir bra klem te ho og styrkeklem til mammaen

10.07.2017 kl.00:06

Er bra at det ikke swinger så veldig. Dere får ha lykke til denne gangen også. ❤Tenker på dere❤

Skriv en ny kommentar

Inger-Elise

Inger-Elise

3, Namsos

Inger-Elise er en blid å sprudlende frøken på snart 3år som i mars 2017 fikk kreft diagnosen akutt lymfatisk leukemi. Vi kommer til å skrive om våre dager på godt og vondt, og håper at så mange som mulig vil følge vår reise til et friskt liv! 14 dager før Inger Elise fikk sin diagnose fikk bestemoren hennes også påvist en uhelbredelig kreft. Sammen skal vi leve et frisk liv så lenge som mulig <3

Kategorier

Arkiv