hits

Sånn er jeg, og sånn er det!

Vi hadde besøk av fysioterapeut her i går som skulle se på bena til Inger-Elise å se hvordan hun går og står. Så idag fikk vi telefon der de skulle få tak i en rullator til henne så hun kommer seg frem og tilbake dit hun selv vil uten at vi må være med hele tiden. Nå vil det da også bli lettere for oss og å være alene med Inger-Elise og Erik-André alene.

Vi var jo i Trondheim for å få kur på mandagen og da er det jo selvfølgelig cellegift i urin og avføring som kommer ut så vi må på med hansker og munnbind. Tidligere har vi bare brukt to poser også kastet den i søpla ute. Men nå har vi fått sponset en bleie bøtte av Vaskepatrulien på Kolvereid. ( Tuusen takk igjen! ) Det er så genialt, vi kaster som vanlig bleiene i en pose før vi kaster de oppi bleie bøtten bare nå er den tett så vi trenger ikke springe ut med den med en gang. Genial sak i en travel hverdag!

Barnehagen ringte oss på mandagen og sa at de hadde laget en krone til Inger-Elise som hun skulle få siden hun snart har bursdag. Hun fikk seg en liten sommer pakke også fra de når vi var der og hentet kronen. Det var en t-shorte med bilde av alle barna og voksne på avdelingen hennes og der sto det "vi heier på deg!"

Men det som sjokkerer meg mest idag er når vi kom til barnehagen så var det jo veldig lite barn der så vi tok sjansen på å si hei.. Når vi kom inn så tenkte jeg ikke at jeg skulle spørre henne om hun ville ta av jakken og luen for kanskje hun synes det var litt ekkelt. Men hun tok selv av jakken og luen og bare "jaja... sånn er jeg, og sånn er det!" Så utrolig tøft gjort! Godt at hun føler at det er greit og bare være seg selv og ikke trenger og gjemme seg.. Det vekker følelser i en mamma kropp som egentlig er steinhard og ikke vil innrømme at noe er tøft og følelsesmessig.. Men det er så utrolig godt å kjenne på at vi har en barnehage og komme tilbake til, plassen sin ved bordet har hun og hun er fremdeles en av de. Er ei som gleder seg masse til hun blir frisk nok til å dra i barnehagen igjen :)

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

La deg bruse av solgangsbris og måneskinnsnetter.

Lev mens du lever!

2 kommentarer

Vaskepatruljen AS

13.07.2017 kl.21:11

Hyggelig å kunne bistå med noe til dere❤ Trenger dere noe så bare gi beskjed så ser vi hva vi kan hjelpe med. Stor hilsen fra oss i Vaskepatruljen.

13.07.2017 kl.21:14

Inger Elise er med store bokstaver"TØFF" ❤ Tenker på dere❤

Skriv en ny kommentar

Inger-Elise

Inger-Elise

3, Namsos

Inger-Elise er en blid å sprudlende frøken på snart 3år som i mars 2017 fikk kreft diagnosen akutt lymfatisk leukemi. Vi kommer til å skrive om våre dager på godt og vondt, og håper at så mange som mulig vil følge vår reise til et friskt liv! 14 dager før Inger Elise fikk sin diagnose fikk bestemoren hennes også påvist en uhelbredelig kreft. Sammen skal vi leve et frisk liv så lenge som mulig <3

Kategorier

Arkiv