hits

Dagene som har vært og middelalderdagene

Her om dagen så fikk vi en huske som vi hengte opp i treet. Inger-Elise går igjen på steroider så hun er fortiden endel lei seg så dette var en liten opptur.

Igår kom endelig finværet som vi har ventet lenge på, så vi dro inn til byen for å kjøpe is. -pære is vell og merke... Det viste seg at det skulle bli et lite problem å finne! Jordbær da, det gikk til nød. Men ikke det heller var så lett og finne. Det eneste vi fant var jordbær som bare var halvmodne, men sjefen har talt og måtte ha jordbær. 40kr for en korg halvmodne jordbær.. mulig jeg er gjerrig men jeg synes faktisk det var litt dyrt... Pære isen var fremdeles og foretrekke så vi gikk til en siste stopp, men ikke der heller hadde de pære is men de hadde softis med tuttifrutti strø. Ikke kjempe poppis men helt OK. Så vi kjøpte hver sin is før vi gikk tilbake til bilen.

Siden vi har levert tilbake hagemøblene vi hadde kjøpt siden det rant røst vann ut av de så ble plenen brukt til litt soling ;)

Vi var jo og tok cellegift på mandagen og da setter de selvfølgelig over plaster når de har tatt ut nålen. Men ang plaster fjerning og slikt så er ikke det så populært så plastret fra mandagen måtte vi ta i går med en god del protestering. Hadde hun fått velge selv så hadde det fått vært på til det falt av selv. Men plastret var heldekkende og jeg vil at det skal luftes litt mellom hver stikking.. Hun er selvfølgelig ikke enig i det! Men når jeg tok av plastret så jeg at veneporten var blitt blå. Ringte barn 4 og de sa at hvis det bare var blått så var det sikkert en slags blåkul, men hvis det ble hovent og rødt måtte vi ringe. Heldigvis er ikke Inger-Elise så glad i å se på veneporten så hun fikk ikke med seg at den var blå for da hadde hun nok blitt enda mere redd..

Ønsker alle en super flott og fin helg! Anbefaler de som kan og ta turen innom Hemnes bygdetun der det er middelalderdager lørdag og søndag 12-17! Lillebror og tante barnet mitt skal stå og selge litt forskjellige saker, bla en skjerfjøl, noe forskjellige krydder, en viking stol osvosv.

"Middelalderdager på Hemnes Bygdetun på Bjerka ? aktiviteter for hele familien

Lørdag og søndag 22. og 23. juli, kl. 12:00-17:00.

-Markedsboder, mange aktiviteter og leker.

-Smeden viser hvordan han smir glovarmt jern.

-Middag lages på vikingevis i kokegrop.

-Vi trekker inn i eldhuset og fjøsen dersom det blir regn.

-Inngang for voksne kr. 50,-. Barn og unge gratis.

Velkommen!" ☀

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Du blir rik av å investere i vennskap.

4 kommentarer

21.07.2017 kl.19:42

Wow!

Lena

21.07.2017 kl.20:13

Så interessant å læs dein bloggen her ☺ cirkle k hadde pæreis for litt siden. Go bedring 😊

Inger-Elise

22.07.2017 kl.09:27

Lena: tusen takk :) ja vi fant på campingen her også :)

Lena

21.07.2017 kl.22:48

Så interessant å læs dein bloggen her ☺ cirkle k hadde pæreis for litt siden. Go bedring 😊

Skriv en ny kommentar

Inger-Elise

Inger-Elise

3, Namsos

Inger-Elise er en blid å sprudlende frøken på snart 3år som i mars 2017 fikk kreft diagnosen akutt lymfatisk leukemi. Vi kommer til å skrive om våre dager på godt og vondt, og håper at så mange som mulig vil følge vår reise til et friskt liv! 14 dager før Inger Elise fikk sin diagnose fikk bestemoren hennes også påvist en uhelbredelig kreft. Sammen skal vi leve et frisk liv så lenge som mulig <3

Kategorier

Arkiv