Ny type cellegift

På mandagen var det en hurtig dose, samme cellegift vi har tatt lenge nå.

Og idag var det startskudd for en ny typecellegift. Denne har bivirkningen kvalme, brekninger og feber så zofran(kvalmestillende) er tatt og krysser fingrene for at det ikke blir oppkast og mye feber. Denne skal vi ha onsdag, torsdag, fredag og lørdag. Tar 20 min så vi blir fort ferdige - Det vil si myyyye tid i barnehagen!!! :D:D De hadde fått inn ny modelleire der de satte en figur i en frisørstolen å klipte håret osv og det synes hun var kjempe morsomt! Så det spørs om det blir noe slikt fra lillebroren i bursdagsgave ;)

Og mens storesøster leker med sitt så blir også lillebror underholdt ;)

Igår hadde vi en fridag så da koste vi oss på torget. Herlig med sol og sommer når Inger-Elise har så bra form at hun vil bli med ut! :D

Det ble en stoor katastrofe i går da vi skulle legge oss og oppdaget at teppet til Inger-Elise var blitt borte!! Dette teppet strikket jeg til henne før hun kom til verden, da viste vi ikke om det ble gutt eller jente så det ble et fargerikt teppe men det er jammen blitt yndlings teppet, hun må ha det hele tiden og spesielt når hun skal sove... så ja!- det ble krise! Jeg leitet seriøst i ALLE krinkler og kroker i denne leiligheten opptil flere gang, ringte barn 4 og høre om det lå igjen der - det gjorde det jo selvfølgelig ikke! ..Ble selvfølgelig sinna på gubben for at han ikke brydde seg 🙈 Så jeg småsprang nedover mot sykehuset i håp om å finne det igjen og akkurat i det jeg runder svingen ved butikken ser jeg det henger over et gjerde!! Pfjoh!!! 10 kg lettere!

Det skal også sies at vi mistet Erik sitt teppe tidligere på dagen men det er ikke så nøye med det, det er bare et rosa helseteppe og han er ikke knyttet til det så da hadde jeg bare i verste fall måttet kjøpt et nytt. - ja herregud følger vi ikke med, sant!? Men vi fant det også ;)

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Stå oppreist i deg selv og gi dagene dine et godt driv.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Inger-Elise

Inger-Elise

2, Namsos

Inger-Elise er en blid å sprudlende frøken på snart 3år som i mars 2017 fikk kreft diagnosen akutt lymfatisk leukemi. Vi kommer til å skrive om våre dager på godt og vondt, og håper at så mange som mulig vil følge vår reise til et friskt liv! 14 dager før Inger Elise fikk sin diagnose fikk bestemoren hennes også påvist en uhelbredelig kreft. Sammen skal vi leve et frisk liv så lenge som mulig <3

Kategorier

Arkiv

hits