hits

Takk til lysbærerene

Idag vil jeg at innlegget mitt skal gå til sykehus barnehagen! Dagens tekst sier så mye og jeg må bare få si takk for ett fantastisk tilbud. Disse menneskene er virkelig lysbærere i en mørk hverdag. Inger-Elise spør hverdag om ikke barnehagen har stått opp snart så vi kan dra dit og leke. Nå som vi har dagsdose så sitter hun oppe på avd og tegner en liten time mens kuren og skyllingen går og med en gang den er ferdig så jubler hun for da kan vi endelig gå ned til barnehagen og leke med de. Hun har gått i BHG siden hun var 1 år, og har snart ikke vært i BHG på 6 mnd. Det er ganske mye for en liten frøken som elsker og være der. Hun er en sjenert frøken så det tar tid før hun snakker med folk og blir husvarm, men barnehage tantene er hun trygg på og blir veldig gjerne med de ned og leker med de! Det er godt for både oss og henne! Hun får en avbrekk fra oss og vi får dratt nervene og stresshormonet litt ned på bakkenivå.

Takk igjen! Dere er supre!

 

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Det fins noen vakre mennesker som evner å kaste lys i andres mørke. Takk for lysbærerne!

Legger ved noen bilder av barnehagen!

Gaten kalles denne gangen, her er det leker som man kan leke med når barnehagen er stengt.

Her er det ett musikk hjørne. Vi har enda ikke fått deltatt på musikk stundene men håper vi får tatt oss turen om ikke så lenge da Inger-Elise er en sangfugl.

Her er bibliotek. Her er det masse bøker som man kan sitte og lese i. Ved siden av biblioteket så er det et sanserom, der er det en massasje stol som man kan sette seg ned og slappe av.

Her er inne i barnehagen, et stort kjøkken med innlagt vann. Kjempe stas å lage "kaffe" med ordentlig vann! Utkledningsklær så man kan kle seg ut.

En liten krok her man kan evt sitte og lese en bok, foreldrene kan slappe litt av samtidig som barna leker og er fornøyd. Nederste bildet er hobby plassen. Her tegner de, maler, klipper og limer.

4 kommentarer

Nina Holm

27.07.2017 kl.22:52

For en fantastisk familie dere er⚘

Og så flott ei avdeling og personale⚘

Jammen godt at det finnes noe annet enn bare hvite og kjedelige vegger..

Lysbærere er så viktig , måtte alle verdsette de like mye som det dere gjør - flott familie ❤❤

Masse lykke til videre i kampen for Inger -Elise💖

Inger-Elise

27.07.2017 kl.23:24

Nina Holm: tusen takk <3<3

Tante Beate

27.07.2017 kl.23:11

Jeg tenker på fra den dagen dere var på Namsos sykehus og ble sendt hjem med Paracet eller ibuks... Jeg tenker herregud hvordan kunne dette ende.. jeg er så glad når jeg leser at ting går så bra., for dette kunne gått veldig galt veldig fort. Glad i dere❤

Inger-Elise

27.07.2017 kl.23:25

Tante Beate: ja jeg grøsser og får frysninger i hele kroppen når jeg tenker på hvilke konsekvenser det kunne ha fått...! Heldigvis er vi godt i gang med behandling! <3 Glad i deg og <3

Skriv en ny kommentar

Inger-Elise

Inger-Elise

3, Namsos

Inger-Elise er en blid å sprudlende frøken på snart 3år som i mars 2017 fikk kreft diagnosen akutt lymfatisk leukemi. Vi kommer til å skrive om våre dager på godt og vondt, og håper at så mange som mulig vil følge vår reise til et friskt liv! 14 dager før Inger Elise fikk sin diagnose fikk bestemoren hennes også påvist en uhelbredelig kreft. Sammen skal vi leve et frisk liv så lenge som mulig <3

Kategorier

Arkiv