hits

Førerkort for sparkesykkel

Kl 09 våknet sovedoktoren så vi fikk dra ned. Førstemann ned!! 🤗 Narkosen og det gikk kjempe bra. God dialog med sykepleier i forkant da vi ble enige om hvordan vi skulle gjøre det da det finnes tusen forskjellige måter og gjøre det på.

Vanskelig for en sulten ulv og ikke spise frokost men mens vi ventet på at sovedoktoren skulle våkne så perlet vi og tegnet litt så da ble ikke vente tiden så veldig lang.

Når hun ligger på recovery så får hun en diplom for hver gang og denne gangen spurte jeg om hun kunne få Doc. McStuffins og det var ikke noe problem. Var ei som ble veldig glad når det var hun som var på diplomen i dag :)

Når hun våknet så skulle hun ha makaroni, så her var det bare å få ringt opp så vi ble hentet så hun kunne få makaroni.

Etter at maten var spist så dro Inger-Elise sammen med kontakt sykepleieren sin å lagde et førerkort for sparkesykkel. Meget fornøyd!

Møtte fysioterapauten; PhFara-klyen-hjelpen som Inger-Elise sier. Hun kom å så på bena hennes men humør og vondter så ble det ikke allverden til visning. Men hun fikk kjent og tøyd litt og kom med tips til oss om hva vi skal gjøre for at det skal bli litt bedre. Med en gang hun dro så gikk selvfølgelig Inger-Elise... sjenert frøken gitt... ;)

 

I morgen blir det ny dose med cellegift, både onsdag, torsdag, fredag og lørdag. Mandag blir den en sprøyte i låret før vi endelig kan dra hjem til Namsos å feire litt bursdag på onsdagen <3<3

Ønsker alle en fortsatt fin dag!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Noen ganger kan vi ikke gjøre det vi vil, bare det vi kan.

2 kommentarer

Nina Holm

01.08.2017 kl.17:49

så godt å se solstrålen våken og blid - Inger Elise, du e snart 3 år og en kul og stor tøffing⚘⚘

Inger-Elise

01.08.2017 kl.19:56

Nina Holm: største tøffingen jeg vet om :D

Skriv en ny kommentar

Inger-Elise

Inger-Elise

3, Namsos

Inger-Elise er en blid å sprudlende frøken på snart 3år som i mars 2017 fikk kreft diagnosen akutt lymfatisk leukemi. Vi kommer til å skrive om våre dager på godt og vondt, og håper at så mange som mulig vil følge vår reise til et friskt liv! 14 dager før Inger Elise fikk sin diagnose fikk bestemoren hennes også påvist en uhelbredelig kreft. Sammen skal vi leve et frisk liv så lenge som mulig <3

Kategorier

Arkiv