hits

Ny behandlingsplan for et år

Endelig har vi fått planen for videre behandling. Ja faktisk ut behandlingsperioden!! Straks går vi inn i vedlikeholds fasen. Da har vi kur ca hver 4 uke, byttes på en 20 min kur og høydose. Dette skal vi holde på med helt til september 2018 og deretter bare tabletter! Selvfølgelig kommer det til og oppstå sykdom og litt problemer så tiden vil nok bli litt forskyvet og enkelte doser vil bli utsatt. Vi er veldig glad for at vi har kommet så langt såpass "fort", hadde trodd det tok lengre tid.

Det kommer fremdeles til og være perioder der hun er lave i verdier og vi må si nei til besøk, både nært og fjernt. Det kan hende noen får nei mens andre får ja, dette kommer da ikke an på hvem vi liker best og hvem vi vil ha besøk av! Da jeg har fått inntrykk av at folk har trodd at jeg bare vil ha besøk av mi slekt og de jeg liker. Men det handler faktisk om hvem som er frisk nok til å komme og hvem som er utsatt for å være smittebærere! Og selv om dere kan bli frustrerte så ber vi dere om å vise hensyn til våre regler og valg! Ja, enkelte kommer nok til å føle seg truffet av dette innlegget men jeg kan garantere dere at dere har tenk og gjort det samme som oss om det gjaldt deres søte barns livskvalitet. For hvilken livskvalitet er det og ligge på sykehuset i en uke eller flere bare fordi enkelte har et behov for å se Inger-Elise!? En 3 åring skal ikke måtte ligge på sykehuset i det store og det hele.. De skal løpe rundt og være fulle av glede og fanterier..

Vær så snill, prøv og forstå! <3

 

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Når du har gjort så godt du kan, er det godt nok.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Inger-Elise

Inger-Elise

3, Namsos

Inger-Elise er en blid å sprudlende frøken på snart 3år som i mars 2017 fikk kreft diagnosen akutt lymfatisk leukemi. Vi kommer til å skrive om våre dager på godt og vondt, og håper at så mange som mulig vil følge vår reise til et friskt liv! 14 dager før Inger Elise fikk sin diagnose fikk bestemoren hennes også påvist en uhelbredelig kreft. Sammen skal vi leve et frisk liv så lenge som mulig <3

Kategorier

Arkiv