hits

Endelig dåpsdag og bursdagsfeiring

Ja da var endelig dåpsdagen til Erik-André og Bursdagsfeiringen til Inger-Elise her! Og jeg kan med handen på hjerte si at det har vært en perfekt dag, fra begynnelse til slutt!! <3

Tross lave verdier til Inger-Elise ( som normalt sett gjør at hun blir litt slapp) så har formen hennes vært super! Hun har vært i supert humør og jeg tror hun har hatt det kjempe fint!

 

Igår begynte vi å pynte og hele dagen gikk bort i det men heldigvis har jeg så flotte hjelpere som hjelper til så går det fortere pluss at det blir mere morsomt.

Etter at vi var ferdige så grillet vi og koste oss masse! Flere slike dager sier jeg ja takk til.

Blomster oppsatser som mamma har satt opp! <3

Når vi var å handlet inn blomster så måtte jeg selvfølgelig ta bilde av noen vakker sommerfugler ;)

Frøken fryd står klar med Antibac! Her slipper ingen bakterier forbi!!

Vi startet i kirka med en lukket dåp der bare vi nærmeste var, ingen organist til stede men en fantastisk svigerfar og fruen som stillet opp med gitar og sang:) Når Erik skulle døpes så sto vi alle i ring rundt dåps fontenen. Og mens presten sto å snakket før selve døpingen så sa Inger Elise " ska han ikke bades snart??" Presten måtte flire litt og jeg vil tru han hoppet over litt så det ble døping;)

 

Etter selskapet måtte jo selvfølgelig jeg og Vilde sjekke ut lekene som Inger-Elise hadde fått, og noe tatoverings greier falt i smak til oss ;)

Nå er mor og far helt utslitt etter dagen og sitter bare å daffer i sofaen og tenker på alle de fantastiske folkene vi har vært så heldig og fått feire dagen med. Pga kreft situasjonen til både Inger-Elise og mamma så var det mange som ikke kunne komme, det kom bla bare to av fem faddere. Men det var faktisk like før ikke de heller kom da det hadde gått litt fort i svinene da jeg skrev invitasjon så på deres invitasjon sto det den 17. AUG... Så her slapp de det de hadde i Hendene og kom og det er vi veldig takknemmelige for! <3

 

Setter stor pris på alle som har hjulpet oss med både kakebaking, mat, pynting, rydding osv... <3 Stor takk til mamma som har hjulpet meg mye selv om hun har hendene fulle av flytting selv! Kanskje noen av dere husker at jeg delte at de skulle selge gården sin? Nå er den altså solgt og flyttingen til ny plass er godt i gang!

 

Hjemmet tar nok en gang ikke hensyn til at vi er slitne og ikke gidder å rydde så her ser det VIRKELIG ikke ut!!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Nye valg, nye muligheter. Det er et privilegium å begynne forfra en gang til.

2 kommentarer

Nina Holm

17.08.2017 kl.00:48

Nydelige bilder og så vakkert skrevet ⚘

Gratulere med skolestart, dåp og bursdag ⚘

Inger-Elise

17.08.2017 kl.03:13

Nina Holm: Tuusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Inger-Elise

Inger-Elise

4, Namsos

Inger-Elise er en blid å sprudlende frøken på 4 år som i mars 2017 fikk kreft diagnosen akutt lymfatisk leukemi. Vi kommer til å skrive om våre dager på godt og vondt, og håper at så mange som mulig vil følge vår reise til et friskt liv! 14 dager før Inger Elise fikk sin diagnose fikk bestemoren hennes også påvist en uhelbredelig kreft. Sammen skal vi leve et frisk liv så lenge som mulig <3

Kategorier

Arkiv