hits

Trøbbel på veien

Da var vi kommet hjem fra Levanger etter ett veldig kort møte. Turen vår ble ikke som planlagt, da vi bare kom til Bangsund (15 min utenfor Namsos) da merket vi at noe var galt med bilen. Vi stoppet å så straks at vi ikke kunne kjøre videre med den.. ringt forsikringen for å skaffe oss leiebil da vi har kasko men det var litt vanskeligere enn vi hadde trodd. Så vi ringte barn 4 og forklarte situasjonen og de sa at det var et viktig møte og at det var viktig at vi kom, så de skulle ringe pasientreiser og høre etter drosje.

Gikk ganske fort og da de ringte tilbake så fikk vi beskjed om at pasient reiser IKKE sendte oss med drosje..? Eh nehei... buss og tog har de foreslått. Noe som ikke er aktuelt for vår del! Nei men da kunne vi ta drosje og betale for den selv å håpe at vi fikk igjen senere... klokken sprang fra oss så det endte opp med at vi tok drosje og betalte selv, måtte ut med 5523 kr for ett møte som varte en time! Og den siste halvtimen var ikke Trondheims ansatte sammen med oss for de hadde bare lånt konferanse rommet til kl 15.00 og vi kom kl 14.30..

Men uansett så synes Inger-Elise at det var koselig å se kontakt personen i barnehagen hennes igjen, selv om hun nå har hoppet opp fra småtroll til stortroll så var kontaktpersonen fra småtroll der.

 

Tross alt så var det en koselig drosje tur i motsetning til hva vi har opplevd på tidligere turer. Jeii for Namsos taxi! Men ærlig talt så skjønner jeg faktisk ikke når det er man har krav på drosje betalt av pasientreiser..? Ikke fikk vi drosje når vi skulle til behandling nå sist da Ole og Inger-Elise sto uten bil da fikk de beskjed om at de evt måtte ta buss eller få noen andre til å kjøre de- flaks at noen faktisk hadde tid!!! Og ikke fikk vi det nå når det var et viktig møte med sykehuset? Jeg er mildt sakt spent på om vi får igjen det vi betalte..

 

Fornøyd med at drosje er på vei, lei av å vente!

 

2 kommentarer

Beate

29.08.2017 kl.20:21

Wow litt av et system vi har🤔

Håper det gikk greit i dag🙂🦋

Inger-Elise

30.08.2017 kl.23:29

Beate: det gikk bra ja :D

Skriv en ny kommentar

Inger-Elise

Inger-Elise

3, Namsos

Inger-Elise er en blid å sprudlende frøken på snart 3år som i mars 2017 fikk kreft diagnosen akutt lymfatisk leukemi. Vi kommer til å skrive om våre dager på godt og vondt, og håper at så mange som mulig vil følge vår reise til et friskt liv! 14 dager før Inger Elise fikk sin diagnose fikk bestemoren hennes også påvist en uhelbredelig kreft. Sammen skal vi leve et frisk liv så lenge som mulig <3

Kategorier

Arkiv