Lykkens dager

Stille fra oss om dagene, men en liten oppdatering er vel på sin plass? :)

Vi har egentlig hatt det veldig fint hjemme og trives veldig godt med planen i vedlikeholdsfasen :D

Jeg har vært endel i det nye huset til mamma mens hun har vært i Trondheim på behandling. Har vært der sammen med min tante, der vi har vasket og pakket ut etter beste evne :) I helgen var vi hele gjengen der og hadde oss en koselig "hytte tur". Var ikke så superfint vær denne gangen men i går så var det greit så da fikk vi tatt oss en tur ut på fisketur :)

Huset til mamma er like ved sjøen og man kan se langt utover fjorden. Hver kveld er det et nytt og unikt bilde. Helt magisk!

Flinkeste jenta som er blitt så flink til å gå <3

Vi måtte sende pappa ned og hente fisken som slapp kroken like oppå land! ;)

Inger-Elise var veldig skeptisk til fisken men var samtidig veldig nysgjerrig. Av en eller annen grunn så trodde hun at fisken skulle hoppe ut av posen og ta henne...

Ble to makreller til middag.

Og imens vi var å fisket koste Erik-André seg sammen med gammeltanten :)

I vår så sådde vi gulrøtter og det ble litt så som så siden vi ikke var så mye hjemme, men etterhvert så begynte det å gro godt men fremdeles ikke så veldig store. Mulig dette var en av di siste jeg plantet om da de ikke vokste der jeg hadde de først. Uansett så ble de godkjent av mat inspektøren Inger-Elise.

Koften min har jeg også fått ferdig! Og jeg er helt forelsket!! 😍

Har vært og tatt blodprøver her i Namsos idag og verdiene er gode! :D Hun har blitt mere trygg på prosedyrene ved å sette inn nål i veneporten nå så det er ikke all den hylingen og nektelsen lengre. Selvfølgelig er det nektelse men langt fra slik det har vært og jeg trenger ikke og holde hendene hennes så godt fast :)

Prinsesse ballerina klar for blodprøver!! Ikke jeg som er så glad rett før jeg skal ta blodprøver...

Vi har også vært oppe i Korgen for å hente bilen til mamma som vi var så heldig å få låne mens bilen vår blir fikset! Å det setter vi utrolig stor pris på!! Blir utrolig kjedelig når bilen blir i orden igjen og vi må sette oss inn i en gammel Volvo når man har kjørt en x-trail 2016 modell... Blir vel en del klaging fra fruen i huset da tenker jeg! ;)

Men på vår ferd så kjørte vi innom Brønnøysund og overrasket tante Hege på jobben også møtte vi Taiai (min pappa) på TD for å spise litt mat og kjøpe is :D By the way; TD har verdens beste softis! ;!

Inger-Elise og tante Hege ble enige om at hun skulle male et tegnebordet som hun har på rommet sitt for pappan hadde sprayet det sort med glitter og det falt ikke i god jord... Så Inger-Elise fikk seg en makebytte og en pensel så en dag må hun vel få på seg noen gammle klær å male bordet sitt for det ser hun veldig fram til! :D

Ønsker dere alle en fin kveld videre!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Hjertet mitt synger i etterklang fra håndtrykkene dine.

10 kommentarer

11.09.2017 kl.21:01

Inger-Elise

11.09.2017 kl.21:04

Anonym: <3

Lena

11.09.2017 kl.21:29

Har veinta I spenning på kolles d går, spennende å følge m, og kjæmpe positivt at d går bra.

Inger-Elise

11.09.2017 kl.21:46

Lena: Så koselig at du følger oss! Dumt at vi er så dårlige på å oppdatere ofte.. : / Blir sikkert litt kjedelig å lese om det daglige tenker jeg :)

Nina Holm

11.09.2017 kl.22:52

Nydelig oppsummering Nina⚘

Masse lykke til videre ⚘

Så fin en utsikt Heidi får - vakrere skal vi lete lenge etter⚘

Gleder meg t å besøke ho i nyhuset på Holm❤

Inger-Elise

12.09.2017 kl.00:12

Nina Holm: tusen takk :) ja hun får en nydelig utsikt! Skulle ønske jeg også hadde det bare her i Namsos <3

15.09.2017 kl.06:58

Tenker ofte på dere. Godt å lese at det går bra etter forholdene. Sender masse gode tanker med vinden. Stor klem.

Inger-Elise

15.09.2017 kl.16:39

Anonym: tusen takk :) klem tilbake

Heidi

16.09.2017 kl.09:26

Hei

Godt å lese at ting går litt på skinner :) Det er dere vel undt.

Traff på dere i heisen på sykehuset i Namsos i forrige uke. Med tanke på hvor mye hun har slitt var det så koselig/morsomt å se Inger Elise komme gående inn i heisen i full fart

Inger-Elise

16.09.2017 kl.11:58

Heidi: hei :) Ja her er det fullfart! :D så full fart at hun stupte inn i heisen denne uken ;)

Skriv en ny kommentar

Inger-Elise

Inger-Elise

3, Namsos

Inger-Elise er en blid å sprudlende frøken på snart 3år som i mars 2017 fikk kreft diagnosen akutt lymfatisk leukemi. Vi kommer til å skrive om våre dager på godt og vondt, og håper at så mange som mulig vil følge vår reise til et friskt liv! 14 dager før Inger Elise fikk sin diagnose fikk bestemoren hennes også påvist en uhelbredelig kreft. Sammen skal vi leve et frisk liv så lenge som mulig <3

Kategorier

Arkiv

hits